preskoči na sadržaj

Srednja škola Zabok

 > Naslovnica

DOBRO DOŠLI U CENTAR ZA UGOSTITELJSTVO I TURIZAM ZABOK!


Jeste li spremni za izazov? Bilo da ste u potrazi za novim obrazovnim programima, stručnim usavršavanjem ili resursima za svoj profesionalni razvoj, naš regionalni centar kompetentnosti u Zaboku je tu da vam pruži podršku i otvori vrata beskrajnih mogućnosti u stvaranju karijere u sektoru turizma i ugostiteljstva! Naša vizija je postati lider u području strukovnog obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu!

Svojim učenicima i polaznicima nudimo kvalitetne i inovativne programe temeljene na suvremenim znanjima i vještinama usklađe s potrebama tržišta rada.

Naše vrijednosti su:

  • Izvrsnost i integritet
  • Društvena odgovornost
  • Partnerstvo i suradnja
  • Uključivost i različitost

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Srednje škole Zabok.
Više o informacijama o EU fondovima dostupno je na stranici www.strukturnifondovi.hr.


Vijesti

INTERSLAST 2017.

Autor: Marijana Franc, 16. 10. 2017.

Najbolju tortu ispekla Marina Glavač iz Bistre, među nagrađenim Zagorcima jedino učenice Srednje škole Zabok Lana Blažinić i Manuela Kolar

Marina i Damir Glavač, vlasnici Domaćih slastica “Marina” iz Poljanice  Bistranske,  pobjednici su natjecanja u pripremi torte na temu “plodovi jeseni u mojoj torti”, održanog u sklopu šestog po redu “Interslasta”, internacionalnog kongresa  slastičarstva, sladoledarstva  i  konditorstva, koji se odvijao u Hotelu “Well” u Tuheljskim Toplicama. Drugo mjesto u pripremi torti pripalo je Sandri Jadek (“Sandrini kolači”) iz Slatine, a treće mjesto Silviji Cah Vitasović iz Rovinja. Po prvi je puta ove godine održano i natjecanju u pripremi pita. U kategoriji voćnih pita pobijedila je Irena Vujasin iz ogulinskog Hotela Frankopan. U kategoriji orah - pita pobjedu je odnijela Magdalena Turk iz Maribora. Sandra Jadek pobijedila je pak u preostale dvije kategorije - kremaste pite i čokoladne pite. Održan je i “Artslast”, tradicionalno natjecanje učenika srednjih škola Hrvatske i Slovenije. U pripremi torti, pobijedila je učenica Janja Rutar iz Ljubljane, a u pripremi pita Nuša Gantar, također iz Ljubljane. Prvu nagradu za najbolji izbor namirnica u pitama osvojila je Leonora Gashi iz Rovinja, a u toj je kategoriji treće mjesto pripalo Lani Blažinić i Manueli Kolar iz Srednje škole Zabok.

 


Priloženi dokumenti:
Izvijesce_Interslast_2017.docx (159.15 KB)


CMS za škole logo
Srednja škola Zabok / Ivana i Cvjete Huis 2, HR-49210 Zabok / www.ss-zabok.skole.hr / srednjao@inet.hr
preskoči na navigaciju